Csega világa Nyugaton a helyzet... USA napló Képregény Személyes  
 

 

1999. augusztus 11-én teljes napfogyatkozás volt Magyarországon. Annak idején nem sikerült védőszemüveget vásárolnunk, így csak azt csodálhattuk, hogy a földfelszín hullámokban sötétedni kezd, majd mikor a nap egészében takarásba került, felnézhettünk végre, hogy láthassuk a Hold körül ragyogó koronát.

Most, 15 évvel később (2014. augusztus 11-én) a Hold újra előtérbe került, mert elindult az on-line Holdkatlan Szépirodalmi és Művészeti Folyóirat (http://holdkatlan.hu). Ehhez viszont legfeljebb csak olvasószemüveg kell, hogy szemügyre vehessük.

Sokan meglepetten visszakérdeznek, mikor hallják a nevét, mert ha nem figyelünk oda, a "k" zöngétlensége miatt a "d" hajlamos hasonulni, így könnyen a "holtkatlan" szót ejthetjük ki a szánkon. Ebben az üstben azonban nagyon is élő, kortárs művészet fortyog, egy csipetnyi showval.

Fogyassza egészséggel!

 

Szerző: csega.  2014.08.11. 13:48 Szólj hozzá!

Címkék: jelentés státusz

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugaton.blog.hu/api/trackback/id/tr476595111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása